Вихрен с важна победа в Банско,настигна Марек

29 март 2021 | 20:17
1 коментара
Вихрен с важна победа в Банско,настигна Марек

Отборът на Вихрен Сандански победи с 2:1 като гост Банско в последната среща от 24-ия кръг на Югозпадната трета лига. Със спечебените 3 точки отборът от Сандански се изравни по точки с Марек на върха- и двата отбора имат по 55,но дупничани са с по-добра голова разлика.

Срещата бе пренасочена от събота за понеделник ,заради падналия през миналата седмица сняг в планинския курорт. Димитър Макриев откри за гостите след полович час игра.Бившият национал не спира да бележи през пролетта. Друг ветеран -Боби Хазуров изравни от дузпа в 65-тата минута за домакините. Даниел Златков обаче 13 минути преди края вкара победния гол за Вихрен.

Банско остава на 17-то място с 14 точки,но това бе първа загуба през пролетта за възпитаниците на треньорския тандем Георги Иванов - Ели Маркес.

В следващия кръг Банско гостува на Надежда Доброславци, а Вихрен приема Гранит Владая.


Запознат публикува:
31 март 2021 | 09:20
Икономов обясни на хората и харема ти от фейсбук зашо за 8 години немаш отпуснат и финансиран проект от правителеството, а си работил винаги с пари от общинския бюджет??? Защото с пари от общинския бюджет си крал безкрайно без да те проверява никой. Обясни това на трансджендъра В. Кушлева и курвите които ти лайкват глупостите на стената!Бърже

Добавете Вашия коментар!