Силен старт! Адв. Илко Стоянов и ПП „Има такъв народ“ в Пиринско/Югозападна България щурмуват парламента

07 март 2021 | 10:59
0 коментара
Силен старт! Адв. Илко Стоянов и ПП „Има такъв народ“ в Пиринско/Югозападна България щурмуват парламента

Най-младият политически отбор в Благоевградска област се впуска в битка на предстоящите парламентарни избори.

„Ние ще бъдем навсякъде – ще разговаряме с всеки, който иска да ни чуе. Ще останем такива, каквито сме в момента – принципни, почтени и пълни с енергия за промяна. "Има такъв народ “ не е просто партия, а голям проект, чиято цел е всички хора да участват във вземането на управленски решения. " Каза водачът в листата на ПП "Има такъв народ " адв. Илко Стоянов на официалното откриване на предизборната кампания.

На събитието, което се състоя пред офис- приемната в кв. Еленово, присъстваха граждани, симпатизанти и членове от цялата област. Беше представена младежката листа, с която партията на Слави Трифонов в област Благоевград ще щурмува парламента.

Доказани професионалисти, обединени от общата цел за промяна, непримирими към досегашния управленски модел млади хора, са включени в отбора на Илко Стоянов и ПП "Има такъв народ".

"Предстои ни тежък месец, в който ще чуете какви ли не неща за нас. Важното е да не се поддаваме на тази омраза, да останем позитивни и да не губим добрата енергия и най-вече да останем един отбор“, каза още пред съпартийците си водачът Илко Стоянов и допълни : "Важно е да разсейваме грозните манипулации по наш адрес и да обясним на хората, че ние не влизаме в парламента, за да правим коалиции, дори да оставаме в Народното събрание. Както се очертава, този парламент ще има кратък живот. Нашето присъствие в бъдещия парламент ще бъде първата стъпка да изпълним това, което ни е възложил суверенът от референдума, след това ще поискаме нов кредит на доверие с програма и с нови избори. Ние няма да бъдем патерица на никоя партия, ние можем да бъдем патерица само на българския народ“. ПП "Има такъв народ " обединява разочаровани от досегашното управление образовани млади хора, изгонени от родината си, отвратени от корупция, безработица и безнадеждност в държавата.

Такъв е Янко Богоев, след 14 години работа и реализация в чужбина се връща в България, за да изкрещи, че е крайно време гласът на народа, гласът на младите да бъде чут.

„Политиката за нас не е самоцел, но очевидно няма друг начин, освен да вземем нещата в свои ръце. На 4 април ще докажем, че все още има такъв народ и ние, младите хора, можем да докажем, че нашият глас ще е решаващият оттук нататък“, заяви Богоев.


Коментарите за тази статия за изключени.