Избори 2021: Сигнализираме денонощно за предизборни нарушения

08 март 2021 | 17:38
1 коментара
Избори 2021: Сигнализираме денонощно за предизборни нарушения

Министерството на вътрешните работи откри телефонна линия, на която гражданите да подават сигнали за нарушения или евентуални престъпления по време на изборния процес.

За целта до 5 април ще работи денонощна телефонна линия 02/90 112 98. На нея, както и на имейл izbori2021@mvr.bg, можем да съобщаваме за забелязани нарушения или евентуални престъпления по време на подготовката на изборите и в деня на вота. Това ечаст от предприетите от МВР мерки за гарантиране на сигурността и обществения ред при провеждането на редовните парламентарни избори, съобщи БТА.
 
Сигналите от горещата линия ще бъдат обработвани в пряка координация с прокуратурата и ще бъдат публикувани на страницата на МВР. До момента в министерството не са постъпвали сигнали за подготвяни престъпления срещу изборните права на гражданите, посочи в интервю за БНР гл. комисар Николай Хаджиев, директор на Главна дирекция "Национална полиция".


Пълни глупости! публикува:
09 март 2021 | 22:04
Заблуждават хората! При предишни избори сме подавали жалби при очевадни нарушения-ачик-ачик засякохме гербаджии как плащат на хора в махалата,за да гласуват за тях.Веднага подадохме жалба и след една седмица отговора на районният прокурор беше,че след разговор с нарушителите "не е намерил данни за нарушение"?! Така че "Гарван гарвау око не вади"! Така ще бъде и сега с тези телефончета. Сигнали ще има,но нарушения "няма да има"!

Добавете Вашия коментар!