Бум! Над 60 000 туристи посетили Белица през миналото лято

30 юли 2021 | 13:31
2 коментара
Бум! Над 60 000 туристи посетили Белица през миналото лято

Община Белица привлича все повече туристи с редица интересни туристически обекти. Само през летния сезон на 2020 година през Парка за танцуващи мечки в местността Андрианов чарк в Рила планина и през планинския увеселителен парк „Rila Fun Park” са преминали над 60 хиляди туристи. Животните в центъра за реадаптация от години са магнит за наши и чужди гости.

От близо две години пък, който иска да вдигне адреналина си, отива в „Rila Fun Park”. Увеселителното съоръжение привлича вниманието и на деца, и на възрастни. То се намира на над 1200 метра надморска височина. В него са монтирани специални тръбни релси, върху тях пък са поставени двуместни колички, а максималната им скорост е до 40 километра в час.  

Тези две туристически атракции далеч не са всичко, което си заслужава да се види в община Белица. Уникалната природа в района, близостта на планинския курорт Семково, историческият музей, туристическият информационен център, заведенията за хранене, вилните селища, гостоприемните хора също са причина да посетите красивото градче, в което не спира динамичното развитие на туризма./илинден прес/


Мустафа публикува:
31 юли 2021 | 08:52
Защо, да не би кмета ви Радко да е обрязан? Че той от името си се срмаува 21 век, какъв е той? За това ли се бориха ДПС? Това ли е лицето на ДПС? Нали нещо за имена се бореха, не е ли доста парадоксално?
Шукри публикува:
30 юли 2021 | 14:38
С безплатно обрязване на всеки турист

Добавете Вашия коментар!